Plastcampen

Vil du ha med deg hele opplevelsen av å bo i en levende middelalderleir? I naturskjønne omgivelser i hagen på Løkken kan man sette opp plastikkteltet sitt og bo hele helgen.

Leiren fungerer etter ”først til mølla” prinsippet. Det er begrenset plass så vi anbefaler deg å være tidlig ute.

 

Regler for plastcampen

Selv om vi er en middelalderfestival forventer vi sivilisert oppførsel. Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg! Vi har nulltoleranse for vold og annen uakseptabel oppførsel, dette vil føre til bortvisning av NOKAS.

Orden
På campen skal det generelt være rolig, og helt stille etter kl. 21. Vi er avhengige av et godt forhold til naboene våre, og plastcampen ligger tett inntil bolighus.

Alkohol og rusmidler
Alkohol skal ikke nytes i campen. Fest og moro skal foregå inne på festivalområdet, så tørste og festglade henvises til Gildeteltet. Ulovlige rusmidler er forbudt, og vil føre til bortvisning fra festivalområdet.

Bål og grilling
All bruk av ild på plastcampen er forbudt. Ønsker du å grille gjøres dette innenfor avmerket område. Generell branninstruks gjelder (engangsgrill, bål osv er forbudt).

WC, dusj og søppel
Det finnes toalett og dusj på området, samt en konteiner for søppel. Ved avreise forventer vi at du tar med deg alt du kom med, og kaster søppel i konteineren på området. Det er ingen adgang til administrasjonsbygningen som ligger på området.

Bil/parkering
Det er ingen adgang til å kjøre inn på campingområdet. Langtidsparkering finnes bl.a. på Korten i Fjordgaten, samt på jernbanestasjonen.

Bortvisning
Ved alvorlige eller gjentatte brudd på reglene forbeholder vi oss retten til å bortvise folk camp. Avgift for festival og campen vil ikke bli tilbakebetalt.

Registrer

    Er du frivillig?*
    Jeg bekrefter at jeg har lest og forstått reglene for plastcampen*

    Mitt festival program