Kunstutstilling på Låven

Låven

Dette året kan du finne kunst og handverk inspirert av viking og middelalderen laget av åtte forskjellige kunstnere.

Laila Leknes, keramikk kunstner. Hun driver Galleri Laila i Stavern hvor hun har utsalg av keramikk samt kurs. Hun har og ofte gjeste utstillere i galleriet sitt. Laila har i år laget Middelalder kruset for festivalen, et krus i keramikk med logoen til Middelalder festivalen.

Anne Grethe Aune, som drifter Ledas design. Hun lager smykker og bruker gamle ringteknikker inspirert av funn fra norrøn tid. De fleste smykkene er i aluminium, bronse og kobber.

Birgit Gjerpe, driver Middelalderstil.no der selger hun middelalder inspirert kunst & håndverk i form av historiske tavler, vesker og klær som hun har selv laget.

Anja Sjuls, driver Osebergdrakta, hun har designet festdrakter for menn og kvinner basert på funn i fra Osebergskipet. Hos henne kan du få kjøpt målsydd festdrakt, gå på kurs og lage egen, samt finne masse andre spennende ting.

Bjørn Njord Krey, arbeider som tatovør, han tatoverer hovedsakelig historiske og kulturbaserte motiver. Bjørn er en eksepsjonelt flink tegner.

Wenche Bull-Gjertsen, Forfatter av Dronningen på Tunsberghus. Gjennom intens graving og mangeårig fascinasjon har hun nøstet opp en spennende og nokså ukjent historie om middelalderdronningen Blanka fra Namur.

Helle Merete Farnes, kunstner og designer. Hun er opptatt av å fortolke verdens mytologier, og da spesielt den norrøne. Symbolikk en viktig. Historie og myter, norrøne mønstre og runeskrift er kilder til motivene. I samspill med egne fantasimønstre og intuisjon får bildene sine særegne og hemmelighetsfulle budskap

Signy Magnusdottir, kunstner. Hun driver Enta Design As, der kan du få kjøpt ferdige trykk, tegninger og malerier samt bestillingsverk. Signy jobber med mange forskjellige kunst teknikker. Hun har i det siste jobbet mye med portretter og bilder laget i ens linje stil. 

Velkomne til utstilling!

 

Aktiviteter

Mitt festival program